Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/virtual/nepmedia.hu/htdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 70 sor).

Ki, mit vár a választásoktól? Milyen lesz az életünk? Kérem írják meg a véleményüket. (Kattintás után nyílik meg a blog tartalma).

dudasadmin képe

Hozzászólások

dudasadmin képe

A 2018-as választások végeredménye 3 esélyes lehet. 1. A leadott szavazatok alapján a Fidesz 70-80 %-os győzelmet ér el, mivel a pártjukat támogatók egységesen elmennek szavazni, ugyanakkor a többi leadott szavazat szétforgácsolódik. 2. A Fidesz megnyeri a választást, de csak minimális többséggel. 3. A Fidesz ellenfelei minimális többséggel megnyerik a választást. Véleményem szerint a második eset lesz a befutó, azaz minimális többséggel fog a Fidesz nyerni. A jelenlegi közállapotok miatt ez lenne az ország számára a legelfogadhatóbb, de az első lehetőség esete, azaz a döntő többség is elfogadható lenne. Ez esetekben a Parlament és a kormány, valamint a kormányt jelenleg támogató intézmények napi tevékenysége semmiben nem változni meg. Ez viszont azt eredményezheti rövid távol, kb. egy év elteltével, hogy az ország lakosainak többsége komoly ellenállást fog kifejteni a kormányzó párt intézkedései ellen. Ugyanakkor a kormányzó párt vezető politikusai, illetve a gazdasági holdudvara egymás ellen fordulva meggyengítik a kormányt, és ezzel is elősegítik a kormány, valamint a Fidesz bukását. Ennek következtében kb. 2 éven belül új választásokat kell majd kiírni, vagy egy össznépi megmozdulás fogja elsöpörni a pártot, és anna a kormányát. Ez utóbbi akár erőszakos eszközök alkalmazását is feltételezheti. Az országnak nem lenne jó, ha csekély különbséggel vesztene a Fidesz. Ez esetben már az új kormány megalakítása is veszélyben lenne, nem beszélve a közhangulat alakulásától, a vesztesek áskálódásától, a régi kormányhoz hű hivatalok ellenséges magatartásától. A gazdasági helyzet, az EU várható döntései miatt az új kormány reménytelen helyzetbe kerülne. Ezt felnagyítva a vesztesek az új kormány alkalmatlanságát erősen hangoztatva lejáratási kampányt indítanának. Nem lenne nehéz dolguk, mivel az ország lakosai nagyon befolyásolhatók, és ha nem látnak azonnali változást, amit lehetetlen produkálni, hajlamosak lennének az új kormány ellen fordulni. Tehát, az ország szempontjából jelenleg nem lenne jó, ha a Fidesz veszítene. Ez után a veszteseknek teljes erőbedobással arra kellene törekedniük, hogy egy többség által támogatott tömörülést hozzanak létre, és minden erejükkel, tudásukkal támadják az új-régi kormány intézkedéseit, ezzel segítve egy össznépi ellenzéki magatartás kibontakozását, mely során meg lehetne dönteni a kormányt, és így egy törvényes, demokratikus vezetés vegye át a hatalmat. Ha erre képtelenek lennének, akkor hosszú időre megmaradna a jelenlegi kormány, és annak vezetői.
dudasadmin képe

Pénteken 14 órakor tettem fel a kérdést: "Mi lenne, ha nem Orbán nyerné a választásokat?". Tegnap délig kb. 1200 bejegyzés érkezett. Nem csak nyugdíjasoktól, és mindenféle pártállásúaktól(válaszok alapján mondom ezt). Ezek a válaszok sokkal jobban prezentálják a választói elképzeléseket, mint az a sok közvélemény kutató, akik naponta ontják az adatokat. Kigyűjtöttem a beírásokat(kb.140 oldalnyi), ahol képpel, névvel vannak a válaszadók, azaz nem kamu a szövegelés. Átnézve kb. 80 százalék aki változást akarna, 10 akinek ez a jó, és kb. 10 akik nem hisznek a változásban. Ilyenek vagyunk.
dudasadmin képe

Egy biztos, hogy sokkal egységesebb lenne a rendszer ellenzőinek tábora, és nem a politikai pártok ágálnának a legjobban, hanem az egyszerű emberek. A magyaroknak mindig az volt a jó, ha megmondták nekik, hogy mikor mit kell csinálniuk. Nem jó, ha válogathatnak a megoldásokból. Az idegen a magyar átlag felfogástól!
Anonymous képe

Ezt a kérdést Lázár János Közmunkalopást felügyelő miniszternek kell feltenni. Szerinte lopnának, ha nem lenne közmunka. A kérdés az, hogy miért van szükség közmunkára. Miért nem tudnak ezek az emberek rendes munkát végezni. Persze, ha lenne rendes munkájuk, akkor biztosan lopnának. Hát ezért kell a közmunka intézménye. Ha mindenki lopna, akkor bajban lennének azok, akik most sokat tudnak lopni, mert akkor nekik kevesebb maradna, úgy mint ahogyan ez az előző rezsimben is volt. Ezért is volt szükség a változásra. Az akkori ifjak már akkor kidolgozták a lopás szakszerű elméletét, csak idő kellett a kiteljesülésre. Ezért szükséges még egy-.két ciklus, hogy befejezhessék a tervüket, Utána már mindenkinek jó lesz. Hogy az mikor lesz, a fene tudja. Talán Lázár úr.
Anonymous képe

A 109. Kormányinfón Kovács Zoltán kormányszóvivő nem engedte kérdezni a Guardian budapesti tudósítóját, Daniel Nolant. Nolan magához ragadta a mikrofont Az egyetlen „érv” az volt, hogy itt és most csak magyarul lehet feltenni kérdéseket. Kovács Zoltán a teremből való kivezetéssel fenyegette meg újságírót! A riportertől elvették a mikrofont. Ami külön szégyen és gyalázat, hogy a magyar kollégák ezt az incidenst szó nélkül tűrték. Nem álltak fel és nem hagyták el a termet. A sajtószabadság példátlan megsértése történt a magyar Országházban.

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
17 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Statisztika

  • Webszámláló: 51,752
  • Látogatók:
    • Ma:92

Új felhasználók

  • tomika
  • dudasadmin

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen